Lamborghini Huracan от Mansory

 Тунинг-ателието Mansory са доработили Lamborghini Huracan, не само външно, но и неговия двигател. Суперколата е представена за първи път на изложението в Женева през 2015 г..

Lamborghini Huracan Mansory

Базовият двигател на Huracan е с десетцилиндров атмосферен с обем 5.2 литра, развиващ 610 к.с. и 650 Нм въртящ момент. След интервенциите от Mansory и най-вече сложената му турбина, той развива 850 к.с. и 780 Нм.

 Колата е оборудвана с нова изпускателна система, модернизирана горивна система, препрограмиран блок за управление на мотора и с преработена скоростна кутия.

Lamborghini Huracan Mansory джанти

Проментие по екстериора включват нови брони, престилки, дифузьор и антикрило, направено от въглеродни нишки.

Доработки екстериор Ламборджини Хуракан

Представител на Mansory твърди, че тези елементи са намалили теглото на колата, но не казва с колко. Други доработки  по Lamborghini Huracan Mansory са фирмени 20- и 21-цолови джанти, нов волан, алуминиеви педали, карбонови елементи в интериора и комбинация от червена и черна кожа в салона.

Доработки по екстериор

Lamborghini Huracan отпред

Доработеният Huracan ускорява от 0 до 100 км/ч за 2.9 секунди и развива максимална скорост 330 км/ч. Като сравнение стандартната версия на модела достига 100 км/ч за 3.2 секунди и развива максимална скорост 325 км/ч.

По статията работи: Веселин Пеев

Източник: Архив списание Аутомол

Снимки: www.mansory.com

Разгледайте също:

BMW няма да инвестира в отделна архитектура за електромобили

ИИ и споделеното пътуване в България, Испания и Великобритания